![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
bere si conversatii de toamna
Dragi colegi,
Ma gandeam sa iesim la o bere. Cum in week-end toata lumea are planuri, ramane o zi de lucru, la alegerea dvs, saptamana asta sau cea viitoare. |
|
||||
|
||||
Salutare!
Eu as vrea sa vin. Cum ii spuneam si lui Ionut, ca zi, sunt nevoit sa ma limitez la ziua de joi (fie saptamana asta, fie saptamana viitoare). Astept sa vad ce mai zic si altii. |
|
||||
|
||||
subscriu
![]() |
|
||||
|
||||
Pai atunci hai sa mergem joia asta ca e mai sigura ca joia viitoare. Serbane, ai facut o poza f interesanta.
|
|
||||
|
||||
Joia asta as putea veni si eu.
|
||||
|
||||
Unde? Si la ce ora?
|
|
||||
|
||||
Pai undeva in centru aproape de gurile de metrou. Din ce am inteles eu la gradina nu mai merge fiind rece seara asa ca mai bine propune tu Decebal sau Ion si merem acolo - eu nu stiu localurile astea noi. Hanul lui Manuc ar fi, cred, o posibilitate.
|
|
||||
|
||||
Hotarati voi, ce si cum. Doar sa ma anuntati si pe mine, ca sa stiu incotro o apuc, cand plec de la birou.
|
|
||||
|
||||
Decebal, am vorbit cu Ion si am inteles ca pt tine e mai usor Joia viitoare. Atunci o lasam pe joia viitoare. Imi cer scuze pt acei membri care pot merge acolo (nu era prea clar stabilit acel "acolo" desi am pus un generic Han Manuc) fara sa ne gaseasca.
Deci noile coordonate (si finale in ce ma priveste) Han Manuc 1800 joi 1 Noiembrie. Ora e flexibila dar la acea ora o sa fiu eu acolo, fiecare vine cum poate. Daca vremea va fi frumoasa si prietenoasa, putem sta afara, un modiu f propice celor care pipeaza. Daca e mai rece sau ploaie, o sa stam "indoors". |
|
||||
|
||||
Bun, joia viitoare. Sincer sa fiu, pentru mine e mai bine asa. In plus, e mai mult timp in care sa mai apara doritori. Sper sa tina si vremea cu noi...
|
|
||||
|
||||
Nu cunosc topografia de la Manuc in saloanele de pe laturi, dar o sa ne gasim cu usurinta.
ma puteti suna la 0737672931 |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|