![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
noua fata a Galeriei Foto
se vede ca s-a incercat ceva nou, dar mie cel putin mi se pare tare complicat, va fi tare dificil mai ales pt vizitatori sa vada imaginile !
nu cred ca acest sistem e mai bun ! poate se va putea reveni, sistemul vechi era mult mai simplu ! |
|
||||
|
||||
Si mie imi apare o eroare, atunci cand dau click pe "Galeria personala". Am sters fisierele temporare de internet si tot asa e. Presupun ca se va remedia, pana la urma...
|
|
||||
|
||||
La voi,scrisul apare normal? Ca eu citesc ceva de genul:...."şi 30 utilizatorii neînregistraţi" !
In plus,aseara,dupa ce mi-a mancat cateva ore bune photobucketul,abia am reusit sa postez si aici -e drept ,din a doua incercare- la prima mi-a dat eroare si a trebuit sa o iau de la capat.... Legat de aceasta problema,stie cineva alternativa ptr Photobucket? As vrea sa pun in continuare serii,dar sa shimb metoda aceasta ptr ca de anul trecut,mi s-au sters aproape toate imaginile din anumite serii;au ramas doar "capetele" afisate direct din calculator.Si nici nu mai vreau sa pierd 3 ore cu el ptr 4-5 poze pe care sa le pun in serie! |
|
||||
|
||||
Aceleasi probleme si la mine: nu pot intra pe galeria personala decat fie prin forum, fie prin expo, iar textul e presarat cu sumedenie de cocomarci. Am impresia ca s-a introdus scrierea caracterelor diacritice si au aparut si niste butoane noi si traduse in limba romana...cred...parca...Asteptam rezolvarea. Adminul spune ca sunt de vina calculatoarele noastre, ceea ce nu prea-mi vine sa cred, prea multe calculatoare care s-au intepenit deodata!
Am vorbit si cu Dumitru, tot asa pateste si el. Last edited by rudi; 28-07-2010 at 14:22.. |
|
||||
|
||||
Subscriu si eu problemei. Noua interfata pare sa aduca limba romana pe ici pe colo, insa nu peste tot.
Doina, eu folosesc imageshack: http://imageshack.us/
|
||||
|
||||
multumesc,asterisc ! am sa-l incerc chiar ptr urmatoarea serie
![]() |
|
|||
|
|||
He he, cineva acolo sus ma iubeste!
![]() |
|
|||
|
|||
Hopaaa...! Tigane, mancasi mamaliga cu jumari si prinsesi glas?!
Ia baga tu vreo doua poze, daca tot aparusi! Hai, ca nu cred ca ai somat pana acum. |
|
||||
|
||||
Eroarea care imi apare la click pe "Galerie personala" zice asa:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galeria/public_html/photos/languages/english.php:1) in /home/galeria/public_html/photos/showgallery.php on line 86 Imi apare si pe laptop (Windows Vista) si pe PC (Windows XP). Acum am mai observat una: Imi apare 1 mesaj necitit, sus in dreapta, la "Mesaje private" cand ma loghez, dar cand dau click nu mi se afiseaza in Inbox decat mesajele vechi. Oricate click-uri as da, tot imi apare "Necitite 1". Mesajul l-am citit pe mail, dar l-am sters, in ideea ca dau "Reply" aici... si n-am cum... De diacritice nici nu mai vorbesc!... ![]() Last edited by decebal; 28-07-2010 at 21:37.. |
|
||||
|
||||
e clar ca sistemul nou nu e pus la punct !
alegi English, dar se amesteca cu romana cu tot felul de semne ciudate ! sistemul trebuie sa fie simplu, dar nu asa ca un joc cu surprize ! oare adminul a vazut ce s-a scris si mai ales ca merge cum nu trebuie ??? interesul cred ce e sa putem fi vizionati, chiar si pt publicitatea de pe site, dar mai ales pt vizitatorii care se incurca in itele incalcite acum !!! cred ca nu se doreste asa ceva ! poate cineva vede si clarifica aceasta incalceala !!! |
|
|||
|
|||
lasa asa danny, lasa asa!
![]() ![]() adminul e ocupat sa stearga comentarii si poze, si sa faca bani pe curul nostru, astora de-i aducem click-uri! mihailo, aici... niciodata, tocmai tu care vad ca esti impotriva sistemului ar trebui sa-mi dai dreptate! dar uite vad ca nici macar nu trebuie sa ma mai rog ca D-zeu e mare!  Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galeria/public_html/photos/languages/english.php:1) in /home/galeria/public_html/photos/showgallery.php on line 86 |
|
||||
|
||||
Tiganul, daca adminul a sters pozele a avut motive. Sunt convinsa ca multi utilizatori folosesc butonul report post. Eu una l-am folosit atunci cand am considerat ca este cazul.
Nu e nimeni obligat de dea click-uri ..... nu-ti convine, nu mai da... |
|
||||
|
||||
Se pare ca s-a desfundat teava.
|
|
||||
|
||||
da,da, se vede ca functioneaza, urmeaza sa vedem noile posibilitati !
|
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|