![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
Ce treaba are ca-i gratuit sau nu site-ul? Ban poti primi oricum. Daca asta ar fi fost stilul ei, pacat: nu va ajunge niciodata fotograf si, ce-i mai rau, oricine "fura" opera altuia si este laudat de privitor, la un moment dat constientizeaza ca nu el este cel apreciat ci "pagubitul". In sinea lui pana la urma, n-are nici o satisfactie (financiar nici nu cred ca se pune problema aici). Dar d-soara si-a cerut scuze. S-ar parea ca nu-i sta-n fire, si nu neaparat asta urmarea.
Deci, dupa cum spuneam, ![]() Ma opresc aici desi sunt sigur ca, in mintea lui, orice barbat se duce mai departe (ca mine de altfel ![]() ![]()
|
||||
|
||||
am ras cu lacrimi, o condamn sa faca la fel
Oricum acest topic a facut valva mare, uitati-va cat a fost de vizualizat. Si pana la urma nu s-a intamplat mai nimic. Hai sa ne vedem de poze prieteni, o seara buna!
|
||||
|
||||
Daca se poate, de cele personale...
![]() |
|
||||
|
||||
...si uite cum Bianca este "mielul" de paste care nu va fi sacrificat
![]() Last edited by Florian Raducanu; 15-04-2008 at 20:17.. |
|
|||
|
|||
uite cum s-au impartit oamenii in doua tabere ,cei care tin cu mine si cei impotriva.cine castiga pana la urma?
''durata dezbaterii variaza invers proportional cu complexitatea chestiunii. Cind chestiunea este simpla si toata lumea o intelege, dezbaterea este aproape interminabila'' am pus in ghilimele sa nu mai ziceti ca fur |
|
||||
|
||||
bianca citeste cu atentie ce a spus adib "nu sunt eu un fotograf care sa scoata opere si creatii care sa ia nobelul, dar sunt pozele mele, in ele ma regasesc eu, le-am facut eu cu mana mea, prin vizorul aparatului meu, eu mi-am chiorat ochii la calculator si eu m-am plimbat pe strazi, nu Bianca, nu x, nu y". sa zicem ca nu face referire la tine si sa generalizam (asta a facut si el). hoinaresti prin toate coclaurile investesti financiar atat cat iti permiti in echipamente, doar-doar surprinzi ceva de exceptie ca apoi sa vine "cineva" mai mult/mai putin rau intentionat si face un copy/paste ce comentariu ai da acelei poze? e o intrebare retorica...
de asta sunt unii ceva mai inversunati ![]() de citit: Furtul de idei sau foto, si lipsa de integritate artistica "Am postat o fotografie pe un site de profil si mai tarziu, dupa cateva saptamani, un "fan" a facut o fotografie din acelasi loc, aproape la fel, doar ca prost centrata, orientata si expusa ![]() Last edited by Florian Raducanu; 15-04-2008 at 20:45.. |
|
||||
|
||||
bianco mai bine te-ai abtine, ca nu esti un trofeu..mai mult atati spiritele pe aici.
vino cu niste poze de-ale tale sa vada lumea de ce esti in stare si zi merci ca mai snt si oameni ingaduitori pe aici....
|
|||
|
|||
Amuzament
"Boeru"-le imi place umorul tau "serios". Esti haios. D-nule Mircea Marinescu, nu te cunosc dar, citindu-ti comentariile din acest thread, tind sa cred ca esti ca un pitbull mic si rau ce abia asteapta sa fie atzatzat de/spre catre cineva, spre al face ferfelita
![]() ![]() ![]() ![]() Sper sa nu fie cu suparare vreunul din comentariile mele. Spor la treaba si multa bafta. P.S. A, da... Mi-am adus aminte unde-am vrut s-ajung cu firul! Va mai intereseaza? ![]()
|
||||
|
||||
snt cnd trebuie; urasc prostia, minciuna, nedreptatea in general..am probleme si in viata de zi cu zi, pt ca snt prea direct, si pe multi ii supara adevarul.
PS: vezi ca e periculoasa treaba cu persoana a 3-a ![]() succes
|
|||
|
|||
oameni buni
-suntem totusi,sau, ma rog, as vrea sa cred ca suntem, o comunitate...
-de ce cereti pedepse drastice? -recunosc nu am citit decat pe fuga thread-ul asta si din cate imi dau eu seama, freestate nu a propus sa fie banata bianca, iar bianca a sters poza si si-a cerut scuze. -gen CE VRETI MAI MULT OAMENI BUNI?! de ce bann cand se poate si cu frumosul? (uite ca pe thread-ul asta s-a putut) -este adevarat se fura poze in draci...si ce daca? nu se poate spune cu exactitate ca cei care fura poze se imbogatesc,devin multi-milionari prin mijlocul asta.... si pana acum nu cred ca a murit nimeni pentru ca i-a fost furata poza,dar ma rog asta e doar parerea mea,nu sunt in favoarea nimanui si nu iau nici o parte in chestiunea asta. -ummmm ... pace tuturor! ![]() |
|
|||
|
|||
Quote:
Chiar ca l-ai citit pe fuga... pentru unii dintre noi, pacea e cam prost inteleasa, din nefericire... Quote:
Esti prima "copila" care m-a uimit cu inteligenta vorbelor ei... "Felicitarile" mele, fatuco! Last edited by adyb; 16-04-2008 at 00:03.. |
|
|||
|
|||
Quote:
Ce am vrut sa spun e ca fiecare din noi tine foarte mult la fotografiile proprii, bune, rele, cum sunt ele, si nimanui nu-i convine ca altcineva sa si le insuseasca si sa pretinda ca e munca sa. Dar depinde mult de la om la om, e adevarat. Unii sunt mai impaciutori si mai ingaduitori, altii nu sunt dispusi sa treaca peste un astfel de incident, in special daca sunt patiti. |
|
||||
|
||||
se zice ca de la oboseala incepi sa gandesti mai "ciudat", poate o sa spuneti ca asa si pedincolo, pana la urma am "inghitit" mai toti galusca asta cu "bianca" menita sa iste discutii pe galerie (poate vorbesc prostii, dar si reclama negativa tot reclama ramane, scandalurile vand, fac trafic, presa/net) cati isi dadeau cu parerea daca se discuta despre alceva?
p.s. "orice persoana beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie" doar nu o sa apuce administratorul sa traga cateva cadre care se vor a fi facute de incepator! |
|
||||
|
||||
cimp-ule, si mie imi place
![]() Si asta a fost ultimul post pe thread-ul asta, ceea ce am avut de zis am zis, si raman la parerea mea de mai sus. Spor la prins fotoni pe senzor! |
|
|||
|
|||
Eu zic sa ii punem punct cu totii acestui thread si nu numai Bogdan, ceea ce s-a spus si s-a discutat cred ca este de ajuns, o astfel de discutie intoarsa pe toate fetele, o putem continua la nesfarsit insa cred ca nu ne va face pe nici unul dintre noi mai inteligent fata de cum era inainte si implicit cred ca nu mai are nici un rost.
Bianca, caci de la ea a plecat toata palavrageala de mai sus, poate a inteles ce avea de inteles, poate nu..., este problema ei, chiar daca indirect ne priveste pe toti ceilalti. Insa, dupa proverbul, vorba lunga saracia omului, cred ca este momentul sa incheieim aceasta discutie si sa gasim un alt subiect care sa-l punem pe masa si care intr-adevar sa merite cu adevarat. Va salut si va respect pe toti, sper ca nu am jignit pe nimeni prin ceea ce am spus mai sus dar imi sustin in continuare parerea si ideile mele, pentru ca NU mai vreau sa fiu o oaie din turma, sa ascund gunoiul sub pres, si nu mai imi place sa zic: las' frate ca mege si asa! Va salut si o zi cat mai buna, colegi de galerie! Adi ![]() |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|