![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Nimeni pentru total ?!
![]()
|
|||
|
|||
Total
![]() Compromis
|
||||
|
||||
COMPROMIS
![]() CIUDAT |
|
|||
|
|||
CIUDAT
![]() FAZAN
Doamne, da-mi seninatatea de a accepta ce nu pot schimba, curajul de a schimba ce-mi sta in putinta si intelepciunea de a recunoaste diferenta dintre ele Last edited by moxxu; 13-10-2009 at 21:11.. |
|
|||
|
|||
fazan copt/fript/parlit cu pene...
opera nu-mi apartine ![]() lia lisa...unde esti? "ne-ai stricat jocul"... uite, suntem toti FAZAN! intepeniti. imi cer scuze anticipat pentru cine nu a surprins cateva posturi care au fost sterse ulterior. ei si? in seara aceea am stat si am cautat prin 13 pagini un post de la lia lisa, si n-am gasit. "ne-ai sticat jocul" jocul cui, draga? Asa ca zic, mai departe, in caz ca se mai gaseste cineva sa percuteze: COMUNISM (cu o singura mentiune, daca se permite: ce-ar fi sa punem mai multe poze pe tema asta. eu una nu ma gandesc acum, cand pun cuvantul, la ...efectele comunismului (cum probabil razbeste in fiecare romani care are peste 28 de ani), ci la ideologia lui. |
|
||||
|
||||
pentru COMUNISM
![]() Cum s-a mai zis, oricine poate pune o fotografie pentru o tema anterioara. Creativitatea nu e inhibata, doar viteza de reactie sa existe ![]() propun mai departe: tensiune
|
|||
|
|||
tensiune
![]() propun viata |
|
||||
|
||||
viata:
![]() propun: STRANUT ![]() ![]()
|
|||
|
|||
Gata?! Asa putin a durat? Dupa verva cu care a inceput, speram sa tina macar pana la Craciun.
Andrei, tu i-ai dat startul, tot tu il inchizi. |
|
||||
|
||||
Nene Mihailo, am senzatia ca oamenii ashtia au fugit de "stranutu" meu, desi ma dau si io om delicat cu batista la gura... Pe criza asta si pozele refuza sa mai exprime cate ceva, ca tot e la moda sa spui asta de fiecare data cand esti in impas. Un lucru e sigur, cand cineva are chef de joaca, eu sunt aici si raspund ( mai rapid sau mai lent ) la orice chemare la exprimare.
Asa de ascuns sa fie divertismentu pe galerie sa ma fi lasat toti sa imi "numar" jucaria de unul singur ?!?! ![]() si sa nu uitam: Everything is on the other side of my 17 mm's ![]()
|
|||
|
|||
stranut
![]() Panaceu |
|
||||
|
||||
PANACEU... efect garantat ! Jos palaria, sus paharu, la revedere durere :P
![]() mai departe: TREISPREZECE p.s. Va provoc si pe voi cei care intrati, zambiti si apoi iesiti sa incercati sa legati un cuvant, o poza, poate si o fotografie ( ![]()
|
||||
|
||||
13
![]() Ghinion |
|
|||
|
|||
Ghinion
![]() Mascota