![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
Andu Solomon - post negru, nene, post negru: icre negre, vin negru, femei cu parul negru...
Last edited by mihailo; 29-09-2009 at 00:41.. |
|
|||
|
|||
(sevraj... care este...) ![]() cuvint propus: fituica du-te si vino snaaapus... speram sa mai gasesti threadul asta miscind... spor! |
|
||||
|
||||
fituica
![]() cuvant propus : nerecunoscator |
|
|||
|
|||
nerecunoscator
![]() superficial |
|
||||
|
||||
Nu am putut sa nu mai trec inca o data pe aci, las o poza pt SUPERFICIAL, si am fugit. Salutare tuturor!
![]() Sa fie ... NOROC
|
||||
|
||||
Noroc !
![]() definitiv |
|
||||
|
||||
k, dar a ramas merdenea fara poza!
|
|
|||
|
|||
merde nea'
![]() definitiv, de la Mircea |
|
|||
|
|||
(definitiv) ![]() cuvint propus: rambleu |
|
||||
|
||||
@rambleu:
![]() propunere: magarie
|
||||
|
||||
magarie (ca atunci cand se parcheaza masina pe pista de biciclisti, la intrarile in parc sau pe locurile destinate trecerii pietonilor
![]() ![]() cuvant propus: pedanterie |
|
|||
|
|||
(pedanterie) ![]() cuvint propus: nedeterminare piticu... pentru partea dreapta a pozei esti OK, rambleu... pentru partea stinga insa, nu mai esti OK... acolo e vorba de debleu... (ca tot ziceam noi odata ca am cam uitat limba romana) Last edited by the rookie; 29-09-2009 at 16:57.. |
|
||||
|
||||
Quote:
![]() Daca gresesc imi cer scuze si astept sa ma lumineze careva. Imi cer scuze ca deviez cursu firesc al threadului da nu vreau sa ramin cu treaba neterminata.
|
|||
|
|||
da... pai si io ce dracu am zis?
![]() nu deviem, lamurim... adica in poza ta nu apare nici calul, nici magarul (chiar si dupa desenul tau), ok? Last edited by the rookie; 29-09-2009 at 17:18.. |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|