![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
(concret) ![]() cuvint propus: obscurantism |
|
||||
|
||||
ok rookie ! nu pot sa spun ca nu este in legatura cu "concret", dar nici nu pot sa zic concret ca are legatura
![]() ![]() p.s.: apreciez modul in care sustii cauza. Chiar ai dat un exemplu concret pt ceea ce voiai sa afirmi in post-urile trecute! Mult concret ... si totusi nu ma prind ![]()
|
|||
|
|||
Pai ma gindeam si eu in sinea mea interioara ca... ce poate fi mai concret decit o mica tornada in viata asta? sa stai si sa te rogi la Dumnezeu sa treaca 50 de metri mai incolo? sa-ti vezi, adicatelea, moartea in ochii si, ca in mai toate situatiile astea, sa fii pironit, ca hipnotizat, precum iedul in fata farurilor masinii? n-ai idee cit de concret se scurge timpul, cit de concret regreti ca n-ai facut aia sau aialalta, cit de concret iti bate inima in piept si, mai ales, cit de concret simti ca ai scapat, cind vezi ca zgomotul slabeste, ca nu se intimpla nimic si iese soarele... ma rog, astea au fost trairile mele... nu pot avea pretentia sa le poata intelege altcineva, sa simta nici a suta parte din ce-am simtit eu... concret... cam asta. Desigur ca puteam sa-i zic "Tornada", dar pentru mine primul gind a fost "concret"... parca poti sa stii ce asociatii se petrec in creier?
|
|
||||
|
||||
obscurantism
![]() refula |
|
|||
|
|||
(refula) in sensul de "a deplasa un "fluid"" ![]() cuvint propus: belea Last edited by the rookie; 28-09-2009 at 22:12.. |
|
||||
|
||||
belea
![]() anorexie |
|
|||
|
|||
(anorexie) ![]() cuvint propus: elixir (nu licoare!) Last edited by the rookie; 28-09-2009 at 22:16.. |
|
||||
|
||||
Elixir (in sensul de medicament)
![]() Elixir (in sensul de bautura miraculoasa) ![]() The Rookie, prea tarziu am vazut ce ai adaugat la cuvantul propus serenitate Last edited by apopida; 28-09-2009 at 21:31.. |
|
|||
|
|||
nu conteaza, mergem inainte (serenitate) ![]() cuvint propus: gamut |
|
||||
|
||||
gamut (gama)
![]() cuvant propus: pledoarie |
|
||||
|
||||
pledoarie
![]() merdenea |
|
|||
|
|||
imi pare rau, sarim peste merdeneaua mea... (imagine stearsa de catre si din vina autorului) cuvint propus: exhibitionism Last edited by the rookie; 29-09-2009 at 04:57.. |
|
||||
|
||||
Domnu' Rookie... merdeneaua e merdenea, bezelele - bezele...ce naiba... sa nu le incurcam
![]() (imi vine sa intreb si cu ce e... ![]() |
|
||||
|
||||
exhibitionism
![]() sevraj |
|
||||
|
||||
pai de ce sa stergem?