Galeria Foto Apasa aici pentru inregistrare  

Go Back   Galeria Foto > Discutii de tot felul
Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-02-2010, 14:33
BZChi7d BZChi7d is offline
Junior member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Arad
Posts: 264
Acumulator Clona

am cautat sa vad daca cumva deschid o discutia care s-a mai 'discutat' si parese ca nu.

mi-am luat G11 ... ( da G11 si ii beton) si vine cu 1 acumulator de ala individualizat pt aparat (nu r6 sau alte chestii).

si eu, fiind un impatimit eBay, am dat sa cumpar un acumulator. laf64 un acumulator original e 260 ron iar pe eBay gasesc clone made in HK la 4 lire (aprox 18 ron). dar mai sunt si la 15 lire (aprox 80 ron).

daca eu iau 5 acumulatori la 4 lire ... exista vreo sansa sa stric aparatul ? umblu cu 2 clone la mine si tin originala de rezerva ... credeti ca tin putin clonele ?

radu
Reply With Quote

  #2  
Old 02-02-2010, 16:19
Bogdan Boeru's Avatar
Bogdan Boeru Bogdan Boeru is offline
Senior member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Bucuresti
Posts: 560
Am avut si eu de facut o alegere in legatura cu asta. Vroiam niste baterii in plus pentru D90, de cand am luat grip-ul. La noi costa mult o EN-EL3e, asa ca am dat fuga pe ebay si am luat doua bucati pentru 25 dolari. Firma e Phottix, bateriile sunt estimate la 1500mAh, exact ca cea originala. Nu am observat absolut nici o diferenta intre ele si cea originala, ba chiar sunt mai usoare ca si greutate.

Eu gasisem si un review cu bateriile de la Phottix in care cineva spunea ca tin chiar mai mult decat cea originala de la Canon(nu retin modelul, era SLR).

2 baterii pentru 25 dolari, ~70 lei vs 200-300 lei cat dadeam aici pe ele, si nici o diferenta.

Eu zic sa incerci sa gasesti review-uri cu ele, si daca te conving... ia-le.

Bafta!
__________________
-Nikon D90-
-Nikon N50-

-Nikon 18-105 f/3.5-5.6 VR-
-Nikon 35-80 f/4-5.6-
-Rokinon 85 f/1.4
Reply With Quote
  #3  
Old 02-02-2010, 17:11
cip82 cip82 is offline
Junior member
 
Join Date: May 2007
Location: Bucuresti
Posts: 95
La K10D am avut un acumulator luat de pe E-bay... N-am avut nici o problema cu el si tinea chiar mai mult decat originalul (mAH mai multi). Singura chestie la care sa ai grija e ca unele clone au voltaj nominal mai mare decat originalul. Cu astea nu am riscat.
__________________
Vrei sa vinzi poze? Trimite-mi un mesaj privat ca sa iti spun unde si cum.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-02-2010, 15:07
BZChi7d BZChi7d is offline
Junior member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Arad
Posts: 264
multumesc!

am gasit un phottix la 40 ron. sa vedem cand ajunge cum ii
Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:38.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.