Galeria Foto Apasa aici pentru inregistrare  

Go Back   Galeria Foto > Discutii de tot felul
Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 15-12-2007, 14:12
aspirin_19 aspirin_19 is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Chisinau
Posts: 258
need un sfat tehnic...

...am un panasonik fz7, unele poze facute cu ISO 400 au un fel de pete albastre sau de alta culoare, in orice caz putin diferit de un noice ormal, ma cam derajeaza, e o problema tehnica oare sau asa si tre sa fie? cie se pricepe mai bine in calitatile tehnice ma puteti ajuta? sa-l duc la un test..sau..

iaca un n exemplu... http://www.flickr.com/photo_zoom.gne...2778802&size=l petele abastre din stinga...
Reply With Quote

  #2  
Old 15-12-2007, 15:34
bogdan.panait bogdan.panait is offline
Senior member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Craiova
Posts: 169
N-are nimic e NR-ul intern. Tine-l acasa
Pentru aparatul tau iso 400 e deja mult, vezi daca poti sa deactivezi long exposure sau high iso noise reduction si sa tragi raw.
__________________
http://www.raresh.ro

Last edited by bogdan.panait; 15-12-2007 at 15:40..
Reply With Quote
  #3  
Old 15-12-2007, 18:40
Lostry7's Avatar
Lostry7 Lostry7 is offline
Senior member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Romania Timisoara
Posts: 3,972
Din pacate Lumix Fz7 la un ISO mai mare de 100,nu se poate folosi.Zgomotul este prea mare.
In rest,aparatul este destul de bun,raport calitate/pret.
__________________
"Lucrurile pe care le iubim ne spun cine suntem"
Reply With Quote
  #4  
Old 15-12-2007, 18:44
d3m1's Avatar
d3m1 d3m1 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Satu Mare, Cluj Napoca
Posts: 70
Da, FZ7 face zgmot urat, incearca sa te limitezi la maxim ISO 200. Am facut cu al meu si la ISO 400, dar s-a rezolvat oarecum cu noiseware (pentru mine merge, ce sa zic). poza cu cserey csaba de la mine din galerie e "rezolvata" cu noiseware.

bogdan.panait: FZ7 nu poate sa traga in raw, ci in tiff, cel mult. doar de la FZ8 poate raw (cred ca si fz18, nush sigur)
Reply With Quote
  #5  
Old 17-12-2007, 10:58
aspirin_19 aspirin_19 is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Chisinau
Posts: 258
mersi mult baieti! il tin acasa atunci!
credam si yo ca-i tehnic...
referitor la calitate/pret...am dat 450 dol pe dinsu, am exagerat oare?

bogdan zicea ca 400 e mult...uneori cind fac in mod automat poze, analizez apoi si se observa ca el trage un ISO mai mare de 400!!! straniu...cum il determina?

intradevar, face doar tiff, raw nu are!
mersi mult!
Reply With Quote
  #6  
Old 17-12-2007, 11:54
nfanurie's Avatar
nfanurie nfanurie is offline
Senior member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Ploiesti
Posts: 5,215
el isi ia iso in functie de lumina din jur pe auto, si daca lumina e f scazuta el creste automat iso, in schimb e posibil sa aibe o setare care sa blocheze iso la o anumita valoare chiar daca e pe auto sau sa nu depaseasca 400, nu stiu exact, dar cele mai multe aparate au limitator pt iso 400 pe auto din ce stiu eu,
intr-adevar la panasonic tot ce sare de iso 200 nu prea are calitate
bafta
Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:32.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.