![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
sau de 3 x Mihai
|
|
||||
|
||||
Quote:
p.s. pentru cei de afara: exista la noi o reclama stupizica la dero. Intr-o casa alba, el si ea imbracati in alb se uitau pe o punga de dero. El, ironic, pufnind: "uite...scoate si petele de carbune". Nici nu zice bine si suna careva la usa. "Semnati aici de primire: un bunic pierdut si regasit in mina de carbune". Si evident intra bunicul negru de praf "Nepoaaaate! " si murdareste totul. Reclama se termina cu sotzul spunand: ":uite, spala si pete de ketchup (in cadru se vede o sticla) si sotia dandu-i nervoasa peste mana. ![]() |
|
||||
|
||||
Dar n-ai exagerat deloc, incepe sa fie tot mai nostim.
![]() |
|
||||
|
||||
Eh, nu ai exagerat, mai ridem, ne mai dixtram
![]() ![]()
|
||||
|
||||
Hai ca poate am exagerat. Nu e chiar asa de ASEMANATOR. Am sa atasez imaginea pt a se intelege si sa inchidem discutia pana nu imi sare cineva in cap zicandu-mi (pe buna dreptate) ca acest threat nu e dedicat emisiunii "sosia"
PS:hai mai, ca totusi semana(chiar daca nu rasare) Un pic un pic! nu? Last edited by irina; 28-02-2006 at 15:13.. |
|
||||
|
||||
Da...seamana nitel.
![]() Cu acordul lui Mihai pun si eu una din seria "Mihai si pasarica" . ![]() |
|
||||
|
||||
Hehe, asta mergea mai bine la seria "cel mai bun prieten al animalelor", sau "intilnire de gradul 3" - desi la asta din urma, nu stiu la cine se refera gradul 3
![]()
|
||||
|
||||
Si o o precizare: Mihai nu-i asa negru...era doar vanat de frig.
![]() |
|
||||
|
||||
Eiiii, cum o dai tu acuma la intors
![]() ![]()
|
||||
|
||||
Am (re)devenit dependenta de acest site. Stau cu calc in brate si continui sa dau refresh sa vad daca a mai scris cineva ceva...Oricum mai bine asa decat alte ocupatii...acum ca sunt ai mei aici si stau cu bebe, ca dup'aia greu o sa mai intru pe "galerie" ca o sa se faca intuneric
|
|
||||
|
||||
Bebe? care bebe?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Ista bebe. Al meu de 3 luni implinite chiar ieri
|
|
||||
|
||||
Si eu pe aici
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
Mihai.M:
"Professionals are predictable but the world is full of dangerous amateurs." ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|