Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/printthread.php on line 119
![]() |
Bere GF - ca veni vara :D
Cand: marti seara (si pentru mine si pentru alti doi cu care-am vorbit WE e ocupat)
Unde: asta e mai cu dichis. S-a redeschis Hanul lui Manuc dar am trecut azi pe-acolo si preturile sunt cam piparate (cea mai ieftina bere 7 lei). Daca e pe placul tuturor, fac rezervare. Daca nu astept propuneri (evident e posibil si vestitul Paparazzi) |
Ionut, Paparazzi e jumatate demolat, chiar ieri am trecut pe acolo.
|
Daca nu tre' sa plec pe undeva prin tara, eu vin. Dar sa stiu cu o zi inainte unde se tine.
|
si eu viiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
|
Voi spune si eu "Prezent".
Asteptam sa vedem unde ne intalnim. |
Tinand cont ca nimeni n-am protestat la preturile de la Han, ramane sa ne intalnim acolo.
Va rog confirmati participarea ca sa stiu ce masa sa rezerv. |
Bre, io ti-am zis sa fie berea ieftina... :D
|
gata, mi-am luat cele doua picioare in fund de la Ionut :P ramane la han... :D:D nu se mai baga nimeni la bere? :( unde a disparut toata lumea?
|
prezent! :D
|
Monalisa, pe tine nu te primim ca esti grasa si ocupi prea muilt loc :D ... :):):)
|
Eu vin, dar nu ajung mai devreme de 19:30.
Penultima data, am fost 3 oameni la bere si n-a fost rau deloc... :) |
Da, fiindca veni vorba nici eu nu pot ajunge inainte de 7. Asta ca sa nu se panicheze nimeni
|
deci ramane la 19.30? :D
|
posibil sa trec si eu pe acolo, macar sa salut lumea :)
|
Nu Creato, ramane la 7 (19:00) ... fiecare vine cand poate evident dar rezervarea o fac pentru 7.
|
biiiine :)))
|
19:00 sa fie.
ilacatus: promit sa nu ocup mult spatiu. :) |
Confirm si eu pentru ora 19.
|
Am facut rezervare, sus la cerdac pentru orele 19.
Daca aveti probleme cu "geografia" (se intra dinspre Splai da' merge si prin spate), ma puteti suna la 0729 035 141 |
Cerere din provincie: o poza, ceva!? ca sa va intilnim si noi!?
Multumiri anticipate! :) |
si eu vreau pozele, insa doar ionut, poate avea acces mai rapid la ele, daca vb cu silviu sa ii le dea... :D din cati fotografi am fost...doar unul a avut aparatul cu el... :D:D:D:D
|
Fetelor imi pare rau dar am vorbit cu Silviu si mi-a spus c-a formatat cardul (accidental) ... data viitoare
|
buuuuuu :(:(:(
|
Sunet de sunet etc., de acord cu Creata!:):):)
|
All times are GMT +2. The time now is 05:43. |