Galeria Foto  


View Full Version : pt. rosana


BlindGirl
18-01-2005, 00:51
http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php?photo=8834&password=&sort=2&thecat=3120

ce am facut: 1.white balance
2. burn la haina persoanei din fundal
3.partial sharpness (pe un layer cu layer mask)

2 si 3 ar fi sugestiile mele pt. foto. White balance.. mi s-a parut mie ceva ciudat si am incercat... dar cred ca (nu stiu cum era ca nu am fost la fatza locului..) ori am exagerat eu (cel mai probabil) ori era mai tigancusa fata sau se reflecta soarele..ceva.

rosana
18-01-2005, 07:04
Nu a iesit rau. Acum ca le vad pe amndoua cred ca varianta ideala pt. aceasta poza ar fi undeva intre a ta si a mea. La mine e prea stearsa, iar la tine "tzipa" nitel pe alb si rosu. Detaliile de pe haina mi-au placut, nu era o problema sa dau burn.
Intr-adevar fetita era creola, sau mai bine zis avea un ten cenusiu, usor nesanatos. In fotografia anterioara (unde apare cu tatal ei ) cred ca se vad mai bine diferentele de culoare dintre tenuri.

BlindGirl
18-01-2005, 11:24
Intotdeauna adevarul e undeva la mijloc.. oricum fetita e frumoasa, ca altfel nu mi-ar fi atras parerea. burn la haina tatalui ei am dat pt ca, desi modelul era interesant parca mi se parea prea incarcata fotografia... parca imi distragea atentia de la subiect. ( si asa am lasat agrafa, modelul de pe batic...)