Galeria Foto  


View Full Version : dubito


Gutenberg
17-01-2005, 19:19
Pana nu demult, vechiul Zenit si-a facut datoria cu brio; am invatat (si ) de la el ABC-ul fotografiei, prin el am fost inoculat cu virusul "scrisului cu ajutorul luminii". Numai ca "boala" a evoluat si, dupa ce am absolvit un curs de tehnica si arta foto, aparatul nu a mai facut fata. Acum, am fost nevoit sa las Zenitul la vatra :( din cauze tehnice. Cu aceasta ocazie, am ramas intr-un destul de mare impas si nu stiu ce aparat sa imi aleg in continuare. Tare m-as bucura sa mi se recomande cate ceva, in acest sens.

Claudiu
17-01-2005, 21:05
Nu ai dat nici un detaliu despre catzi bani esti dispus sa investesti intr-un aparat mai performant,daca vrei sa fie nou sau second.Asa... piatza e plina de aparate bune... insa zi si tu o suma,daca vrei nou sau second,clasic sau digital,si apoi vor venii si ofertele...Astept raspuns...Numai bine...

Gutenberg
18-01-2005, 19:59
Ai dreptate. Ar fi trebuit sa aduc in discutie si "detaliile" pe care le-ai amintit. Ideea este ca la statutul meu financiar nu imi pot permite chiar ce vad prin revistele de specialitate; ce sa-ti spun eu asa, din punctul de vedere al pretului la care m-as gandi?...Am dat o raita in toamna prin consignatiile cu tehnica foto de pe str. Covaci (Lipscani) din Bucuresti, dar m-au cam derutat multitudinea aceea de tipuri si preturi. Eu doar acum pot spune ca ma apuc mai serios de fotografie. Ce am facut pana acum cu Zenitul, a fost mai mult asa, o tatonare, un mic inceput al marelui inceput intr-ale fotografiei. Simt ca altcumva m-as putea exprima fotografic daca as avea la indemana un set minim de scule (obiective si filtre) cu care sa imi pun in practica ideile. Acum stau si ma gandesc ca de fapt, poate eu as avea nevoie de indrumari tocmai in ceea ce priveste echipamentul asta minim pe care trebuiesa il am ca sa ma pot apuca mai serios de treaba si care sa ma ajute sa imi castig "painea" pentru niste scule mai bune in viitor.
De suma pe care as fi "apt" sa o investesc, chiar nu am o idee pertinenta (10 milioane e putin?). Nu ma deranjeaza nici ideea unor scule second (cu conditia sa ma pot folosi de ele cum trebuie). Iar daca ar fi sa aleg intre digital si clasic, nu ma gandesc decat la faptul ca de unul digital cat de cat bun, nu ma pot atinge (inca). Nu pun in discutie atuurile digitalului, dar parca deocamdata nostalgia lucrului cu filmul clasic atarna mai greu in balanta alegerii. Dupa ce "voi prinde un pic de cheag", atunci mai mult ca sigur ca voi trece pe digital (dar astea inca-s vise dulci).
Multam fain de raspuns si... chip in taci :)

Claudiu
19-01-2005, 11:43
http://www.fotomagazin.ro/fotomarket-vanzari.php

Claudiu
20-01-2005, 10:35
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/f157.html


http://www.efoto.ro/hardware/aparat-foto.php?cu=20040210155757


http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/a95.html


http://www.bestcomputers.ro/produse.php?tip=Camere%20foto%20digitale

http://www.camerefoto.ro/index_0123.php

Uite un MZ6 la un pret fain...

http://www.focus94.ro/shop_detail.php?id=55

http://www.evrika.ro/anunturi/rubrica.php?r=105
http://anunturi.kappa.ro/unde_ant__listare


Din toate astea gasesti tu ceva.Bafta si sa azim numai de bine si poate ne incantzi privirile si cu fotografiile tale...