Galeria Foto  


View Full Version : se poate mult mult mai bine!!!


marius25
08-01-2005, 17:35
Calitatea fotografiilor care ar trebui publicate si spatiul extrem de mic dedicat fiecaruia nu ma satisface, asa ca am decis sa public o singura fotografie, una din cele 3 pe care le am sub 150kb.
Avand in vedere ca peste 99%dintre fotografiile mele au peste 370kb si in total insumeaza peste 120Mb, astept schimbari masive la acest site pt a putea publica cat mai multe dintre ele. Ar trebui sa acordati, daca se poate spatiu nelimitat pt a face posibila publicarea a cat mai multor fotografii de catre romanii dornici sa fie cunoscuti...!

kork
08-01-2005, 20:03
Regulamentul de postare s-a rediscutat si s-a restabilit de curand.
E amuzanta atitudinea asta aroganta pe care o aveti, d-le Marius25. Este foarte interesant ca aveti poze de peste 370kb, in conditiile in care eu nu indraznesc sa le fac mai mari de 100kb, bineinteles, cu un pic de efort si Photoshop. Dar, bineinteles, pentru aceasta trebuie un pic de interes.
Aaa, aveti in total peste 120 MB de poze ? Enorm ! Prajitor de CD-uri aveti ? Daca nu, sa va luati pana la sfarsitul anului ca sa aveti cu ce arde CD-ul cu poze.
In rest, exista www.pbase.com , www.photobucket.com etc.

zzz-2
08-01-2005, 20:08
Originally posted by marius25
am decis sa public o singura fotografie, una din cele 3 pe care le am sub 150kb.
Excelenta decizie!

coolcatdesign
08-01-2005, 20:16
Uneori e greu sa faci fotografii de calitate. Asa ca daca iti risipesti toata energia pe teren la ce sa te mai complici sa le si micsorezi, prelucrezi, etc. Poate e chiar prea mult sa le tiparesti . Cel mai bine zic eu ca ar fi sa le tii in camera. Asta asa ca sa nu pierzi mult timp cu descarcatul si sa obosesti uitandu-te la ele. Spor la treaba si cat mai mult fotografii peste 150k. ;)

coolcatdesign
08-01-2005, 20:18
PS: Eu am o fotografie de 140MB. UNA SINGURA! Facuta din 13 Tiffuri. Si totusi m-am "obosit sa o aduc sub 150k. De ce oare?

Narcis Virgiliu
09-01-2005, 00:17
Bine ati venit domnule Marius !!

"Spatiu nelimitat " pai ati avut un vis frumos sau cum.....??? Am impresia ca sunteti nou pe acest site sau sunteti nou peste tot si nu prea stiti cu ce se mananca astfel de site-uri sau nu ati aflat inca de "save for web", in acest caz este si normal sa fiti "nesatisfacut", in alta ordine de idei bine faceti domnule ca publicati o singura imagine suntem satui de tone de imagini cu o calitate jalnica si in ultimul rand puteti sa asteptati schimbarile pana la .......... mai bine are fi sa va schimbati dvs. imaginile la o alta rezolutie............Oricum sunteti bine venit !!!

Narcis Virgiliu
www.narcisvirgiliu.ro
www.photovirgiliu.ro

Claudiu
09-01-2005, 17:46
Sunt multe fotografii care ocupa spatiu degeaba.Asa ca daca ai ceva deosebit nu cred ca e mare osteneala sa le prelucrezi un pic.Daca insa vrei sa te afirmi cu jdemii de fotografii atunci afla ca mai sunt o gramada de siteuri unde sa-ti poti rasturna colectia.Calitate inainte de cantitate.Parerea mea...
Bafta...

mihai glont
03-02-2006, 18:39
Originally posted by coolcatdesign
PS: Eu am o fotografie de 140MB. UNA SINGURA! Facuta din 13 Tiffuri. Si totusi m-am "obosit sa o aduc sub 150k. De ce oare?

intr-adevar, m-am lovit si eu, ca toata lumea de altfel de barierele de 150 de kilo respectiv 2 mega per galerie. nu cred ca am multe fotografii facute care sa aiba sub 150 de kilo, dar totusi, am strans un pic din dinti, am micsorat poza, poate am mai redus calitatea si am postat imaginea. este laudabil gestul lui coolcatdesign, si banuiesc ca efortul depus a fost considerabil. totusi, a redus size-ul de peste 1000 de ori;il inteleg pe marius25 ca nu ii ajung 150 de kilo, dar nu asta e atitudinea. aici este important sa fim constructivi, nu aroganti.

mi-as dori ca intr-o buna zi sa dispara orice fel de limita in ceea ce priveste upload-ul fotografiilor.

pentru narcis virgiliu,

din cate stiu eu exista alte forum-uri care iti ofera spatiu nelimitat pentru fotografii, dar asta nu inseamna ca noi ar trebui sa "militam" pentru acest lucru. mai degraba facem un review prin photo gallery si vedem ce ramane si ce dispare, ca pana la urma nu are rost sa tii fotografii care nu au fost vazute de nici un user in 10 zile.


Cu respect,
Mihai

moloko
05-04-2006, 17:46
:)))))

this thread made my day!

bogdix
06-04-2006, 21:37
eu m-am amuzat doar la post-ul dinaintea acestuia...
mai sa fie...
cat de complicat ne chinuim unii sa explicam omului tot felul de lucruri despre marimea pozelor despre ce are fiecare si cat si cum si ce...
domnule marius. fiecare program de calculator vine cu un help. adica niste instructiuni de folosire. in momentul cand nu stii sa faci ceva, acolo cam gasesti... de asemenea exista pe internet nenumarate tutoriale...

chiar m-am distrat cand am citit ca pozele dv. domnule marius25 "insumeaza peste 120Mb".... :) in ziua de azi abia gasesti carduri de memorie la aparate digitale de 128 de mega...

e buna si solutia cu alesul atent al imaginii postate. sunt de acord aici.

dar... nu mai zic nimic... pur si simplu ma amuz...