Galeria Foto  


View Full Version : Help!


isarescu
27-11-2004, 19:44
Cum pot sa schimb o fotografie fara sa pierd comentariile?

rosana
27-11-2004, 22:07
Din cate stiu daca apesi pe butonul din dreapta "edit photo" ,la "chose" alegi o alta fotografie si apesi "submit" , se schimba numai fotografia si nu se pierd comentariile.

isarescu
28-11-2004, 05:29
Merci mult! Asta cautam.
Poate dai o tura si prin galeria mea. Am nevoie de niste pareri critice :D

rosana
28-11-2004, 14:37
Mai degraba pareri de carcotas. :D Critice or sa fie cand voi face studii.

florin1961
01-12-2004, 15:39
Nu e corect ce vrei...si inteleg de la rosana ca si permite siteul. De ce ? Pai daca schimbi o imagine cu alta si pastrezi comentariile e...,,ca nuca-n perete"! O sa ai comentarii care nu sunt raportate la imaginea comentata si asta nu e corect fata de cei care au facut comentariile in conditiile date atunci, de imaginea oferita de tine. La ce te ajuta ca ulterior nu vor fi de acord cu ele ? Doar ca sa pastrezi cele pozitive...?

Cind schimbi o imagine schimbi tot contextul !!!
Si vorbim de o alta imagine si eventual de alte comentarii, IN CUNOSTIINTA DE IMAGINE !

isarescu
01-12-2004, 17:23
Am pus aceasta intrebare pentru ca am vazut in galeria alotor persoane ca se poate dar nu stiam cum. In mare parte sunt de acord cu dvs. Dar o sa va dau ca exemplu aceste 2 fotografii: http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php?photo=7368&password=&sort=1&thecat=500 si http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php?photo=8211&password=&sort=1&thecat=500

La prima mi s-a recomandat sa dau un flip orizontal. La a doua mi-ati recomandat dvs sa schimb rama. Sunt de parere ca aceste modificari nu influenteaza chiar asa de mult fotografia in sine.

Intr-adevar mi se pare putin ciudat sa-ti poti modifica fotografia dupa postare/comentare. La fel cum mi se pare putin ciudat sa poti modifica un comment sau o nota acordata. Ramane la latitudinea fiecaruia sa foloseasca sau nu aceste functii.

florin1961
01-12-2004, 18:18
Am revazut linkurile si imi mentin opinia !!! Noi toti am comentat pe date clare, avute in fata in acel moment. Linkurile nu schimba deloc aceasta realitate ! Dragos, comentariile pozitive sunt importante doar daca vrei sa le vezi si sa le consideri in sensul constructiv, nu doar sa le folosesti ca arhiva. Te rog crede-ma ! Lumea progreseaza si e intr-o evolutie dinamica...crunta. Nu te ajuta sa le arati nepotilor doar aspectele pozitive. Nu stiu cum sa fac ca sa fiu mai bine inteles si sa nu fie considerata aceasta exprimare ca un afront, fiindca o fac cu buna intentie.
Concluzie:
Toate eventualele aprecieri ulterioare, pe alta imagine, s-au referit la ALTA imagine. Transformata ! Nu la aceeasi dinainte !

Ref la aceste probleme, am pus niste intrebari de fond pe forum...

Chiar micii, berea, tzuica, palinca, sarmalele, vinul si altele...oferite pe garatis...si cu autobuzul...de candidatii electorali din Romnaia, sa-i fi amortit pe toti listasii ( from the world) de pe siteul asta...?
P.S. Ma da tare-i palinca din Ardeal...
Aloooo... (baieti si fete from the wolrd...).

isarescu
01-12-2004, 18:47
In nici un caz nu as considera ceea ce ati spus ca un afront.
Pe de o parte tind sa va dau dreaptate deoarece obiectul notat/comentat este modificat. Pe de alta parte eu sunt aici sa invat. Ideal ar fi ca, daca modifici o fotografie, sa ramana si prima varianta astfel incit ceilalti useri sa poata urmari progresul si sa vada daca urmand sfaturile celorlati iti imbunatatesti sau nu o imagine. O sa iau ca exemplu aceasta imagine http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php?photo=8134&password=&sort=1&thecat=500. Nu ar fi normal ca ceilalti useri sa vada ca eu am facut aceste modificari la sfatul dvs? Asa ei vad un produs finit fara sa stie ca el a fost modificat in urma interventiei unul alt user deoarece comentariul dvs a fost sters o data cu fotografia.

Am vazut ca ati deschis un thread pe forum dar nu ati ridicat si aceasta problema, a modificarii fotografiilor dupa postare. Bine ar fi sa facem un poll sa vedem si ce au si restul userilor de zis.

florin1961
04-12-2004, 16:05
Nu am ridicat aceasta problema pt ca...ai ridicat-o tu inaintea mea. Cred deci ca , cel care o ,,inainteaza" trebuie sa fi tu. Eu o voi sustine prin comentarii.