Galeria Foto  


View Full Version : Pentru Dumitru Drinovan


coolcatdesign
17-11-2004, 04:55
Uite am incercat eu varianta de care zicea Florin 1961, desi nu am renuntat la punctele negre care zic eu ca o "condimenteaza" putin. Am folosit o rama cam comuna in foto mele, dar ma scuzi. Mi-e pur si simplu lene la ora asta sa inventez ceva. eu zic ca da mai bine decat versiunea originala. BTW - imi place titlul..

Dumitru Drinovan
17-11-2004, 06:13
Ok. Face sens. De data asta se potriveste f bine caci la ideea de harta nu am nici o problema cu o rama. Apoi grosimea e numai buna, ca o bagheta neagra, se "vede" prin ea o informatie cumva asezata cu gust decat "trantita" ca un imprimeu de "data" la aparatele automate de plastic.

Am sa incerc sa ma lamuresc cam care sunt trend-urile in fotografia actuala (si romaneasca implicit) la prezentari.
Sunt incantat de povestea asta cu "galeria foto".

Realizez ca in curand o sa cam termin "rezervele" si trebuie sa ies afara sa fiu creativ. Deja nu ma mai preocup sa sap in "zestre".
multumesc,
DD

coolcatdesign
17-11-2004, 15:15
n-ai pt ce. cat priveste trendul - eu mi-am expus deja opinia si inca mai cred ca se formeaza un trend si pe acest sit, de aceea e bine sa iti urmezi propriul drum nu sa te iei dupa trenduri. daca vrei sa devii comercial - poate merge dar daca vrei sa faci arta eu zic ca e mai bine sa explorezi.

have fun si spor la treaba!