Galeria Foto  


View Full Version : Comentarii


rosana
26-10-2004, 07:55
Personal sunt foarte interesata de comentariile noi. Nu numai la fotografiile mele. Cand apesi pe "gallery" la fiecare categorie apare ultimul comentariu . Insa unii mai comenteaza si la fotografii mai vechi si eu una nu am gasit o cale de a le vedea pe toate. Nu pot sta tot timpul sa urmaresc daca s-a postat un comentariu nou. La fotografiile mai noi de 14 zile fac o trecere in revista a paginilor, pentru ca in general tin minte cate comentarii avea o fotografie care ma intereseaza.
Exista vreo cale pentru a vedea toate comentariile postate de la ultima accesare? Daca nu exista momentan ma intreb daca galeria are otiunea aceasta si daca se poate activa.

admin
26-10-2004, 09:55
In prezent nu exista o astfel de functie.
Daca va intereseaza in mod special o imagine cel mai simplu este marcarea imaginii ca favorita. In acest fel e mult mai usor de urmarit comentariile aduse.

rosana
26-10-2004, 12:17
Imaginile favorite le-am marcat si le urmaresc. Dar problema era cu celelalte, mai vechi. Poate eu nu am vazut cate ceva in ele si altii vad.
Oricum, multumesc mult pentru raspuns. Credeam ca nu am gasit eu vreo optiune, pt. ca nu-s foarte dibace, iar uneori pur si simplu nu observ.