Galeria Foto  


View Full Version : Cu bine!


ileana_bt
21-02-2010, 22:09
Multumesc tuturor celor care au sprijinit Fotografia saptamanii de-a lungul timpului! Multumesc tuturor celor care si-au gasit timp sa voteze! Multumesc adminului pentru incredererea acordata!


Numai bine, tuturor!

Dumitru Drinovan
22-02-2010, 00:26
Ileana eu iti mumesci mult pentru efortul de a mentine rubrica "Fotografia saptamanii" cu atata daruire, desi ai si tu treburile tale.
Cele mai bune urari de succes in tot ce faci.

the rookie
22-02-2010, 03:37
Inseamna acest "cu bine" renuntarea la rubrica sau despartirea ta de GF? In oricare eventualitate, primeste gindurile mele de bine si de implinire a tuturor dorintelor si aspiratiilor personale.

BZChi7d
22-02-2010, 08:28
dice pleci ? si unde ?

Ildicam
22-02-2010, 09:45
"Dice" pleaca!?....imi permit sa spun eu ce cred: printre altele, si pentru ca nu mai e ca pe timpul: http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php/photo/103869/cat/500/ppuser/3599/sl/i ...celelalte motive si "unde" pleaca ... poate ne spune ea (intr-o buna zi).
Ginduri numai de bine, Ileana! si multumesc!

travel-worn
22-02-2010, 11:43
Si tu?...
De ce toti iti ureaza numai bine si nu incearca sa te faca sa te razgandesti?
Iti inteleg motivele (va, adica le inteleg si pe ale lui Ion) pentru ca si eu am plecat pentru o vreme, dar rau am facut!
M-am intors dupa ce am constatat ca uitasem sa fac si ceea ce stiam. Nicaieri cred ca nu am sa gasesc profesori mai buni si mai calzi ca aici... cu toate schimburile dure de replici la care am asistat, dar cum ar fi mancarea fara sare si fara piper?
N-ar fi pacat sa dam bir cu fugitii cu totii, in loc sa vedem, sa vorbim ce se poate face ca sa indreptam cele care nu ne convin.
Cand eu am fugit, nu am avut de suferit decat eu, dar plecarea voastra...
Maaaai, nu mai sunteti de capul vostru, sa va scuturati colbul de pe sandale si sa plecati; ne mai aveti si pe noi...
Think about...

ilacatus
22-02-2010, 17:31
Am si eu aceeasi intrebare ...pleci de pe GF sau doar renunti la Fotografia Saptamanii ?
Varianta a doua o pot intelege cu usurinta pentru ca imi dau seama ca inseamna multa munca si destula frustrare.

Pe prima mai putin (sau imi scapa mie ceva).
Am mai spus-o la multi ... galeria e un hobby, nu o datorie. Daca, asa cum mi s-a intamplat mie, n-ai timp o perioada nu te obliga nimeni. Nu trebuie sa semnezi condica. Si asta cred ca ar trebui sa fie clar pentru toata lumea. Absenta postarilor, fie ele doar comentarii nu inseamna neaparat nepasare. De exemplu eu iau GF in serios dar nu e prima pe lista mea de prioritati. Mult inainte se afla slujba care pune mancare pe masa (sau cumpara obiective :D ) sanatatea celor dragi sau proprie, etc. etc.
N-am timp sau dispozitie nu intru. Asta nu inseamna ca imi bat joc sau ca nu-mi pasa. Nimeni nu trebuie sa se simta jignit. Cum spuneam e un club nu o slujba.
Nu putem fi degajati fara sa devenim indiferenti sau pasionati fara sa fim viscerali ?

axl
22-02-2010, 22:28
multumesc Ileana pentru timpul si efortul pus in FS, imi cer scuze ca nu am sprijinit FS in ultimul timp dar nu am mai avut timp desi am urmarit posturile in mare parte, ilacatus are dreptate daca vrei sa revii dupa un timp eu as fi multumit.
numai bine

chriss
23-02-2010, 10:25
multa munca ai investit in FS si poate nu mereu ai obtinut roadele pe masura!
felicitarile mele pentru sarguinta!
beteule, toate cele bune! :)

FriendlyPiranha
23-02-2010, 20:03
you know I'll miss those pancakes... :p
sper ca totusi te-ai referit doar la rubrica saptamanala :)