Galeria Foto  


View Full Version : Vot ptr. sectiune separata


sorinfell
30-09-2004, 22:29
NU - pentru poze cu vecini , flori din balcon, si bebelusu lu' finu !

Narcis Virgiliu
01-10-2004, 10:38
Nu...!!!

ocsi
01-10-2004, 12:19
Nu -nu sint deacord cu separatia asta decit daca e facuta benevol de cel care posteaza( sa fie un lat loc de postat dar fiecare sa faca precum ii dicteaza constiinta )poate asa mai se si "shcolesc" uni si alti...

Coane
01-10-2004, 23:04
Nu...nu sunt de acurd cu separarea,....deocamdata!

Si dupa cum spune un maestru de pe site;

"SA FIE PACE...!"

tano
02-10-2004, 10:37
una dintre caracteristicile importante ale acestui site este ca fiecare membru poate posta la orice ora orice fel de fotografie.
eu zic sa nu incepem sa restrictionam, dar sa creeam un folder pe sectiuni unde sa fie introduse fotografiile cele mai bune ( insotite de data postarii, numele / pseudonimul autorului, marele c, date tehnice, obtiunea fata de prelucrare PS de catre altii, etc. ), folder DIN CARE SA NU SE MAI STEARGA.

Am teava mica, dar vreau sa vad care sunt fotografiile pe care le considera romanii cele mai reusite, accesez acel folder. Am timp de navigare si vreau sa vad ... poze de familie intru in sectiunea free postare.

Oferiti-mi posibilitatea de a alege ce fac cu timpul meu ...

tano
02-10-2004, 11:01
astazi am avut ceva mai mult timp la dispozitie si m-am uitat sa vad ce fotografii au mai fost postate si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut doua fotografii excelente :

http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php?photo=6541&password=&sort=1&size=medium&thecat=

http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php?photo=6326&password=&sort=3&thecat=996

pe acestea le-as muta intr-un folder separat in sectiuni PEISAJE, respectiv PORTRETE, unde posibilitatea de retragere sa fie inactiva. hai sa facem acest folder / sectiuni si sa propunem fotografii pentru mutare. este mult mai usor sa identificam fotografiile bune de cele de familie.

rosana
02-10-2004, 11:44
tano, poate nu ai observat ce am scris pe pagina asta, la ora 9:25
http://www.galeriafoto.com/forums/showthread.php?s=&threadid=387&pagenumber=4

Eu am reusit sa aleg cca 160 de poze din cca 4500 postate aici pe site (inclusiv cele 2 mentionate de tine). Cum crezi tu ca se pot face atatea propuneri? ca iese o lista lunguta, la fiecare membru.:D
Sunt de acord cu mutarea celor mai bune intr-o galerie, de genul "best of" exact cum mentionam intr-un post de alaltaieri ca se face pe un alt site. Nu cred ca este imperios necesar sa facem si categorii.

Sunt TOTAL IMPOTRIVA ca autorul sa nu-si mai poate retrage fotografiile de pe site. Sunt ale lui si are dreptul sa faca ce vrea cu ele. Daca in principiu vreau sa plec de aici, vreau sa am posibilitatea de a face ce vreau cu galeria mea. Un prieten de-al meu de exemplu nu a mai vrut sa activeze pe un site, a cerut sa-i fie scoase pozele de acolo , deoarece el nu putea si nici macar nu i s-a raspuns. Nu stiu daca e normal, sau legal.

tano
02-10-2004, 12:34
1) o lista lunga inseamna ca sunt multe poze bune; nimic nu este usor ( am pierdut proiecte bune deoarece unii din echipa au considerat ca necesita prea mult efort si nu mai au timp de un games ); macar de am termina o data pentru totdeauna cu discutiile astea despre modificarea structurii site-ului si am incepe sa modificam ceva; acum cateva luni am cerut pe forum sa incepem sa identificam punctele din site care necesita modificari pentru a sti ce sa-i cerem Admin-ului atunci cand are timp, dar discutia a ... ; eu am afirmat ca este mai usor sa identificam pozele bune pe care sa le mutam intr-un folder separat, decat pe cele proaste pe care sa le " stergem ".
2) eu zic ca sectiunile in foldere sunt binevenite; poate ca vreau sa vad ce e mai bun la portrete sau la peisaje sau la macro sau la nuduri sau ... ; fara ele exista posibilitatea sa ma plictisesc vazand peisaje pana apare primul nud, de exemplu.
3) dreptul de retragere a pozelor si marele C sunt doua probleme care TREBUIE reglementate printr-un regulament; vizavi de dreptul de retragere a pozelor as dori sa cunosc si parerea lui Narcis : daca el include o fotografie intr-un catalog de grup, o mai poate retrage ? eu zic ca in momentul in care o astfel de fotografie este aleasa pentru a fi inclusa in acel folder, autorul are dreptul de a refuza sau de a accepta cu conditia de a nu o mai retrage decat in anumite conditii prevazute in regulament.

Narcis Virgiliu
02-10-2004, 18:24
For Tano,

vizavi de dreptul de retragere a pozelor as dori sa cunosc si parerea lui Narcis : daca el include o fotografie intr-un catalog de grup, o mai poate retrage ?

Evident ca nu, dar asta este valabil doar pe perioada in care sunt cedate drepturile de autor, nu stiu daca te-ai referit la un catalog tiparit, nu stiu daca te-ai referit la imaginile de stock ale unui fotograf sau imagini platite de client exclusiv, sunt multe semne de intrebare iar problema nu-i asa simpla cum pare......

Sunt de parere ca autorul tre' sa-si retraga cand vrea muschiu' lui orice fotografie din site-ul cu pricina, site-ul nu suporta comparatie site=catalog, sincer nu-i acelasi lucru'.....

Sa fie pace !!

Narcis Virgiliu
www.narcisvirgiliu.ro
www.photovirgiliu.ro

Narcis Virgiliu
02-10-2004, 18:31
For toata lumea,

Pace voua cititorilor....!!!

Cred ca ideea de la care s-a plecat a fost ce vedem in general pe site si care vor fi fotografiile prezentate aleatoriu, in "home page" degeaba inventam foldere si subfoldere daca imaginile cu pisica, soricelu', catelu', vecinu', purcica, floricica vor prima ca prezentare in "home page", deci inclusiv "aerisirea" site-ului.....

Nu stiu de la asta s-a pornit ideea sau gresesc eu, corectati-ma va rog daca ma-nsel, dar altfel schimbarile survenite nu-si vor atinge tinta.....!!!!

Sa fie pace,

Narcis Virgiliu
www.narcisvirgiliu.ro
www.photovirgiliu.ro

tano
04-10-2004, 08:29
atat timp cat acest site este free, fiecare fotografie postata aici suporta toate consecintele impuse de regulament. daca acolo se stipuleaza clar ca o fotografie odata inclusa intr-o anumita sectiune nu mai poate fi retrasa, si o persoana accepta acele conditii, nu vad care ar fi problema.

incercati sa intelegeti ce ar insemna ca toti greii din site sa-si retraga fotografiile. deocamdata, imi sustin aceasta idee.