Galeria Foto  


View Full Version : Comentarii si note


anda
23-07-2004, 21:13
Daca tot se vorbeste despre faptul ca pozele nu sunt criticate sau critica se face cu menajamente...Propun sa ne uitam putin la www.photo.net . Acolo exista posibilitatea ca, o data pe zi, sa soliciti ca una din fotografiile pe care le-ai expus sa fie comentata si notata.Iar criteriile de evaluare sunt doua : estetica si originalitate.Pentru fiecare dintre acestea se dau note intre 1 si 7.Nu stiu daca softul de aici permite acest lucru, dar, credeti ca ar fi interesant ?

BlaK
30-08-2004, 16:32
mdea... sau macar banati pe cei care critica aiurea... si dau note aiurea.... http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php?photo=5723&password=&sort=2&thecat=531


"nu vad mare lucru in fotografia ta; sper ca nu te superi Rating: 8"


asta e critica???

ovi bobu
30-08-2004, 16:45
spre deosebire de critica foarte pertinenta:
"eu vad doar niste nori...adica foarte banala... sa ma scuze
autorul...dar asta e parerea mea..." si acelasi rating de 8 pentru
plimbare in doi (http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php?photo=5639&password=&sort=2&thecat=500)...
totusi imi cer scuze ca m-am coborat la nivelul asta, nu obisnuiesc sa ma razbun

BlaK
30-08-2004, 16:47
pai sa vedem... tocmai asta ai facut... ce ti se pare atat de interesanta la o poza cu 2 nori??? iesi pe balcon si ai facut o poza cu 2 nori... nota 8 .... la mine? ce e de nota 8??? tot nu m-ai lamurit... astept un comentariu pe masura...

BlaK
30-08-2004, 16:52
si sa mai zic ca tocmai pe poza pe care o aveam in top mi-ai punctato atat de putin... asta numai asa... de-al draq... te simti mai destept acum sau ce???

ovi bobu
30-08-2004, 17:00
cei doi nori pe care i-am pozat de pe "balcon" au o forma pe care nu o intalnesti de fiecare data cand casti ochii la cer; sunt doua inimi care merg una langa alta, poate pe tine nu te impresioneaza treaba asta, dar nu cred ca se poate spune despre fotografie ca e banala;
fotografia ta careia i-am dat nota chiar o consider de nota 8; in mod normal nu as fi notat-o, pentru ca mi se pare o fotografie de duzina, nu imi spune nimic; doar in faptul ca am notat-o consta razbunarea mea; la tine de ce nu ar fi poza de nota 8? ce e asa special la ea? fotografii cu focul sunt o gramada, am si eu una, de ce ti se pare ca e asa de excelenta? si nu am incercat sa ti-o dau jos din top, doar ca celelalte doua poze ale tale nu m-au impresionat nici atat; dintre toate trei, asta merita notata, dar nu am considerat ca merita mai mult de nota 8;
daca vrei, putem sa continuam la nesfarsit discutiile, dar eu nu cred ca are rost; asta e parerea mea despre fotografia ta; daca vroiam sa ma razbun, fara nici o noima, iti dadeam un 1; nu as fi fost primul de pe site care sa faca treaba asta, dar pe mine nu ma caracterizeaza.

BlaK
30-08-2004, 17:03
mai sa fie... nu ai fi notat poza... atunci de ce ai notat-o??? nu ca sa te razbuni??? ca asta mi se pare... tu singur ai zis ca nu ai fi notat-o atunci... de ce ai notat-o???!?!!?!?

BlaK
30-08-2004, 17:08
si sincer... si eu pot sa zic despre cativa nori... sunt cu tona!!!

ovi bobu
30-08-2004, 18:02
Originally posted by BlaK
mai sa fie... nu ai fi notat poza... atunci de ce ai notat-o??? nu ca sa te razbuni??? ca asta mi se pare... tu singur ai zis ca nu ai fi notat-o atunci... de ce ai notat-o???!?!!?!?


pai daca ai citi atent ceea ce scriu ai vedea ca asta am si spus: ca razbunarea mea a constat pur si simplu in faptul ca ti-am notat poza, nu in nota pe care am dat-o.