Galeria Foto  


View Full Version : Pentru Sorinfell


pkm
09-06-2004, 19:44
Mi-a parut rau de ocazia ratata in fotografia "Baroni locali" de la tine din galerie. http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php?photo=4188

Cind spun "ratata" este (mai mult decit evident sper) punctul meu de vedere cu subiectivismul shi neprofesionalismul date la maxim. :)

Cred ca nu trebuia sa pui casoiul in centru. Acuma nu shtiu daca te mai potzi duce acolo sa mai faci inca o data poza da' uite, avind in vedere ca fotografia sufera shi de lipsa de contrast shi saturatzie, am pus-o in Photoshop shi:

1. Am reglat levels ca sa dau ceva contrast
2. Am marit saturatzia global shi la galben inca un pic ;)
3. Am taiat in asha fel incit sa-tzi arat cum ash fi facut eu incadrarea.
4. Ceva cosmetica.

La 3 mi-a parut rau. Realmente poteca shi ideea cu 2 copaci in dreapta e buna. Bine poate ca conditziile erau de asha maniera ca nu puteai sa incadrezi al'fel?

Nu in ultimul rind daca te-ai suparat ca tiz-am "prelucrat" lucrarea te rog frumos sa-mi spui shi o sa shterg post-ul imediat!

PS(/2) Admin, in lipsa posibilitatzii de a posta foto la comentariile din galerie, de ce n-am avea o rubrica separata in forum pentru chestii de genul asta?

pkm
09-06-2004, 20:05
... tot la rubrica respectiva, uite cum ash fi facut eu "Model" tot de la tine din galerie

http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php?photo=4193&password=&sort=2&thecat=996

Aici este vorba cred eu doar de "creativitate" la-ncadrarea subiectului.

... evident sint valabile consideratziile de la mesajul precedent! ;)

pkm
09-06-2004, 20:10
... te-ai prins sper ;) ca de fapt am inclinat putzin "fatuca" nu de alta da' ideea de a pune palaria "shui" a fost la clasa "d-acolo e"! ;)

zzz
09-06-2004, 20:30
Exceptionale prelucrari!
M-au impresionat.
Ele sunt o ilustrare perfecta a ceea ce se stie deja, dar de multe ori se ignora: poza trebuie gandita si dupa ce a fost facuta, finalizarea ei prin prelucrare poate sa-i ridice valoarea de la o poza obisnuita la una geniala.

Foarte buna initiativa cu topicurile de comentarii, dar asta nu suplineste ceea ce am cerut si eu de mai multe ori: comentariile sa poata fi insotite de poze in pagina fotografiei.

duke
09-06-2004, 21:49
mishto de tot

tano
11-06-2004, 05:59
felicitari

apropo's : pentru a evita situatii neplacute, propun ca in formularul de postare a unei fotografii sa fie introdus inca un rand in care membrul sa-si exprime optiunea vizavi de acceptul pentru prelucrare