Galeria Foto  


View Full Version : un alt concurs


tano
30-03-2004, 08:58
Concurs de fotografie digitala organizat de
PC Magazine impreuna cu HP Romania

Fotografia digitala se dovedeste a fi din ce in ce mai mult alternativa viabila a fotografiei clasice pe film. Pentru a vedea realizarile deosebite si a distila noi directii in tehnica fotografica digitala, pentru a stimula creativitatea si a vedea nivelul tehnic, dar si estetic al creatorilor romani HP Romania si PC Magazine Romania organizeaza un concurs de imagini digitale dotat cu premii exceptionale in valoare totala de peste 100.000.000 de lei.

Concursul se va desfasura in perioada 1 martie 2002 - 24 mai 2002 si va fi impartit in trei sectiuni: peisaj, oameni, eseu.

Juriul se compune din reprezentanti ai organizatorilor precum si fotografi profesionisti membri ai AFPR, revistei www.fotomagazin.ro sau independenti.

Jurizarea va avea loc pe data de 4 iunie 2002 si decernarea premiilor va fi facuta in luna iunie la o data si un loc pe care le vom anunta in revista PC Magazine Romania. Incepand cu 4 iunie 2002 pe situl PC Magazine Romania vor fi prezentate fotografiile participante si vizitatorii sitului le vor putea vota.

Premiile constau in cate o camera digitala HP 715 si o imprimanta HP Photosmart 1315 pentru fiecare categorie, precum si un premiu special al juriului, compus dintr-o camera digitala HP 318 si o imprimanta HP Photosmart 100. Revista PC Magazine Romania va acorda un premiu de populariate, un abonament pe un an, in urma rezultatului votului de pe sit.

Regulament:

Fotografiile trimise ulterior datei de 24 mai nu vor fi luate in considerare.

Fotografiile transmise la concurs vor fi facute cu aparate digitale si vor putea fi prelucrate pe calculator. Premiantii vor veni cu aparatele respective la decernarea premiilor.

Fotografiile vor fi trimise in format digital. Fisierele transmise, format jpg nu vor putea depasi 700 kB la dimensiuni ce vor putea fi tiparite pe o pagina de format A4.

Fisierele vor putea fi trimise prin posta pe CD-ROM sau dischete magnetice la adresa PC Magazine Romania str. Constantin Radulescu Motru 13, et. 4, ap. 42, sector 4, Bucuresti, prin e-mail la adresa concurspcm@buc.agora.ro sau prin intermediul paginii de web de pe situl revistei PC Magazine Romania www.pcmagazine.ro/concurs-foto. Fisierele corupte nu vor fi luate in considerare. Este obligatorie completarea talonului de concurs cu datele cerute. Talonul poate fi luat din revista PC Magazine Romania sau de pe situl www.pcmagazine.ro/concurs-foto. In cazul trimiterii prin e-mail se vor completa in cadrul mesajului datele cerute si se va specifica aparteneta la categorii a fiecarui fisier transmis.

Pentru fiecare categorie din concurs participantii pot trimite maximum doua fotografii.

Imaginile transmise nu vor fi returnate. Dreptul de proprietate este al autorului; autorul declara prin simpla participare ca el a realizat imaginile, ca acestea sunt realizate pe suport digital si ca este de acord cu folosirea acestora fara nici o remuneratie in paginile revistei PC Magazine Romania, pe situl acesteia, CD-urile si siturile asociate si in reclamele sponsorilor, cu mentionarea numelui autorului.

Participarea la concurs denota implicit acceptul autorului la conditiile impuse de organizator.

Pentru lamuriri suplimentare puteti lua legatura cu Dan Iancu, redactor principal PC Magazine Romania, la tel: 01- 330.92.82 sau 092-26.25.57, e-mail: diancu@agora.ro.


Dan Iancu

preluare : http://www.fotomagazin.ro/flash/pcmagazine.htm