Galeria Foto  


View Full Version : Problema


florin_constantinescu
01-03-2004, 14:41
Pt Admin
Am o problema cu postarea de foto. Chiar daca ma loghez si zice ca e totul ok la galeria mea nu-mi apare optiunea de post photo.
Multumescu

pkm
01-03-2004, 20:30
Originally posted by florin_constantinescu
Pt Admin
Am o problema cu postarea de foto. Chiar daca ma loghez si zice ca e totul ok la galeria mea nu-mi apare optiunea de post photo.
Multumescu

Lasa-ma sa ghicesc: Foloseshti Mozilla sau Netscape?
Daca da, cauta pe forum ca nu eshti primu' care are problema asta. In rezumat, logarea de pe prima pagina nu se pune in navigatoarele cu Geko. Adica Mozilla, Netscape, Galeon etc. Trebuie sa te mai loghezi inca o data in galerie. E in dreapta sus un "login" mai baga useru' shi parola acolo shi abia atunci ai sa vezi optziunea de upload photos.

florin_constantinescu
02-03-2004, 07:33
Nu, folosesc Opera, si pana acum a fost OK. S-a intamplat pt prima data

florin_constantinescu
02-03-2004, 07:37
Si daca ma loghez acolo tot nu merge. ma loghez...ma duce in pagina cu toate galeriile...ma duc pe galeriile membrilor, intru la mine ...si tot nu ma lasa .
Nu'sh ce naiba are ca pana acum s-a comportat ok

tano
02-03-2004, 10:38
inca un membru care a avut nevoie de ajutor
hai sa facem totusi o sectiune HELP unde sa se poata gasi un raspuns la cele mai frecvente intrebari

florin_constantinescu
02-03-2004, 12:22
Problema cu postarea include si comentariile la unele rubrici (de exemplu la fotografia saptamanii). Si se comporta la fel si cu Internet Explorer. Nu cred ca e de la mine

admin
02-03-2004, 15:40
Sistemul foloseste cookies pt identificare, daca securitatea in Explorer este pusa pe maxim atunci nu se admit cookies.

Controleaza!

florin_constantinescu
02-03-2004, 15:58
Nu vrea...e setat sa accepte toate cookiurile...nu stiu ce naiba poa sa aiba...:confused: :confused: :confused:
Practic nu pot face nimic in galeria mea.

admin
02-03-2004, 16:09
OK!
Incercam cu un nou login, trimit un mail.

pkm
02-03-2004, 20:03
Originally posted by florin_constantinescu
Nu vrea...e setat sa accepte toate cookiurile...nu stiu ce naiba poa sa aiba...:confused: :confused: :confused:
Practic nu pot face nimic in galeria mea.

Hmmm... tare ciudat. Tocma ce am incercat cu Opera 7.10 si a mers din prima fara nici o problema! Ceva proxy? Poate chiar transparent? :)

florin_constantinescu
03-03-2004, 07:34
nu merge. In continuare dupa ce ma loghez...cu succes...nu se intampla nimic. Nivelul de securitate l-am setat acum pe minim. Si deja nu-mi convine sa raman cu el setat asa. Pe alte site-uri pot intra si ma pot loga, pot face uploaduri etc. Am reinstalat Opera da degeaba Exploreru' se comporta identic. Poti sa-mi creezi un alt user cont - cu alt nume - si sa vad daca pot sa-l accesez corect?

pkm
03-03-2004, 21:22
Originally posted by florin_constantinescu
nu merge. In continuare dupa ce ma loghez...cu succes...nu se intampla nimic. Nivelul de securitate l-am setat acum pe minim. Si deja nu-mi convine sa raman cu el setat asa. Pe alte site-uri pot intra si ma pot loga, pot face uploaduri etc. Am reinstalat Opera da degeaba Exploreru' se comporta identic.

Aaaa! Pai daca shi Exploiteru face la fel e deja alta mincare de peshte.

Asha de proba, daca cu datele contului buclucash te duci la un Internet Cafe ce se-ntimpla? Apropos, de unde vii? Adica de pe cablu de la Astral/Kappa sau dial-up?

florin_constantinescu
04-03-2004, 07:32
RDS cu fibra optica

florin_constantinescu
04-03-2004, 07:34
si cu pluta pe Jiu, adica din Craiova

tano
04-03-2004, 07:42
incearca de la un internet cafe
nu-ti pierde cumpatul
bafta

florin_constantinescu
04-03-2004, 09:30
nu-mi pierd cumpatu'.
Am deja o dexteritate la bagat id-uri si parole ceva de invidiat. Pot participa si castiga de departe la viteza de bagat parole si ID-uri. Deja experimentez metode noi: tastarea cu nasu', cu barba, si acum incerc cu lobii urechilor.
Acu fara mishto, da nu ma prind ce poa sa aiba. Am dezinstalat Java- nu merge. Am reinstalat tot - iar nu merge. Cookiurile le accepta sistemul. Nu-s ce dracu' are. Poate sa reinstalez windousu' lu peste prajit. Nivelul de securitate l-am setat pe minim. Daca dau un anunt pe net poate sa intre orice haker imbecil pe sistemu meu.
Ai cumva posibilitatea de a reseta contul meu? sau ceva de genu asta.
Mi-am facut un cont nou "light" sa vad daca merge

tano
04-03-2004, 11:36
in primul rand, dupa cum am mai spus si unui senior member, sunt anumite expresii care nu isi au rostul in acest site. iti adresez rugamintea ca pe viitor sa fii mai atent
in al doilea rand, nu iti recomand sa-ti neglijeti securitatea datelor
in al treilea rand, incearca sa-ti dai seama daca este din cauza bancii de date a site-ului sau este o problema de incopatibilitate intre configuratia pe care o folosesti si acest site; dute la un internet cafe si incearca de acolo - daca merge este de la tine, daca nu merege, incearca cu un alt cont

admin
04-03-2004, 12:46
Site-ul functioneaza fara probleme, baza de date e OK.
Problema este in calculatorul tau.
Din pacate nu te pot ajuta mai mult. Incearca cu un cont nou ( sincer nu cred ca ajuta) sau acceseaza din alta parte, un prieten sau internet cafe cum tano a recomandat. O reinstalare poate nu strica.

Succes!

admin
04-03-2004, 13:56
Acum vad ca ai postat citeva imagini.
Care a fost problema si rezolvarea?

florin_constantinescu
04-03-2004, 14:31
le-am pus de pe alt sistem.

pkm
04-03-2004, 21:02
Originally posted by florin_constantinescu
RDS cu fibra optica
Oooohooho! RDS... miroase a proxy transparent de la o poshtaaaaa!

Florine baga un dial-up de la un prieten shi vezi ce se-ntimpla. Ideal ar fi sa vina el cu modemu' la tine.

florin_constantinescu
05-03-2004, 10:49
explica-mi si mie ca nu ma pricep la chestii din astea prea mult. Ce e cu proxi transparent, ca poate remediez problema. Multumesc

pkm
06-03-2004, 19:42
Originally posted by florin_constantinescu
explica-mi si mie ca nu ma pricep la chestii din astea prea mult. Ce e cu proxi transparent, ca poate remediez problema. Multumesc
Pe vremuri cind eram la Kappa prin cablu TV (care e tot una cu Astral) am avut o problema foarte asemanatoare insa cu o aplicatzie de web la care lucram eu. Evident ca-mi mai venea cite o idee acasa shi incercam s-o pun in aplicare. Doar ca scriam cod, salvam pe server shi nu facea ce trebuie. Dupa nishte ore literalmente chinuitoare am ajuns la trucul urmator: am facut o pagina chioara cu nishte meta-uri porcesc declarate, nu expira neam, fa cache cit vrea mushchii tai etc. Am deschis un tunel de ssh shi am forwardat portu' 80 de la serverul ala. Am setat Mozilla sa nu faca cache la site-ul ala, oricum goleam cacheul la dupa fiecare citire. Cind dadeam reload la localhost se vedea in consola in log-ul de Apache cum apare cererea. Cind insa dadeam reload la site-ul propriuzis nu se vedea nimic!!! Sa mor shi alta nu... dupa mai multe incercari disperate dar fara efect am vazut brusc in loguri o cerere de la proxyb.astral.ro sau ceva de genu' asta shi mi-am dat seama ca am fost idiot, era clar ca bajetzii fac proxy transparent. Bref, pot sa redirecteze cererile tale catre un site aiurea din lume, port 80 catre un proxy local. In 90% din cazuri merge trucul shi chiar are efectul scontat. Da'-n restul de cazuri itzi smulgi paru' din cap, daca n-ai consola pe server n-ai nici o shansa. Nu zic ca in cazu' tau ar fi musai la fel, da' "jmecheria" cu proxy-ul transparent o fac ISP-urile de kkao in ideea de a face economie la latzime de banda. Cum spuneam, cel mai simplu este sa foloseshti alt provider daca se poate da' tot pe mashina ta. Daca vine cineva la tine cu un modem shi cu acelashi Exploiter / Opera prin modem/dial-up nu face da' prin cablu face shtii cine e suspectu'. Daca pe de alta parte face la fel shi pe dial-up atunci io zic ca e ceva in neregula cu instalarea ta de doze. Oricum nu sta cu setarile la minim in nici un caz, ca te gauresc naibii ashtia! ;)

florin_constantinescu
08-03-2004, 09:01
Ok. multumesc, o sa vorbesc cu adminul de la provider sa verific chestia. Se poate sa ai dreptate , ca toti fac smecherii cu latimea de banda.