Galeria Foto  


View Full Version : parere


bogdan_tdr
29-10-2003, 18:15
"Sau arta fotografica a mileniului" inseamna nuduri peste nuduri pentru ca azi am accesat si eu site-ul si am ramas putin socat de cate nuduri pe o pagina am vazut. Nu ca m-ar deranja dar totusi.... Voi ce parere aveti despre acest subiect de fotografie? Sau ar trebui sa fim adeptii fotografului international a carei arta este compusa din personaje toate goale (nu stiu daca stiti despre ce vorbesc) dar oricum. Eu sunt pentru fotografia "normala".:eek:

Narcis Virgiliu
29-10-2003, 20:37
Draga Bogdan, ptr. ca sunt oarecum specializat in fotografia de nud si cum ma simt chiar lezat de comentariul tau tin sa te anunt ca ai o problema atata timp cat nu poti sa privesti o pagina cu nuduri (mai multe sau mai putine nu conteaza calitatea ci cantitatea ptr ca de acest lucru te-ai legat), nu oricine poate sa fotografieze nuduri si care pe deasupra sa nu reprezinte vulgaritate daca tu gasesti ceva vulgar sau obscen in fotografiile mele atunci iar ai o problema sau chiar mai multe, si stau si ma-ntreb daca ai o prietena si dac-o privesti vreodata cu lumina aprinsa......? In plus, am postat pentru prima oara pe acest site deoarece este super profi structurat si daca ai fi avut timp si rabdare sa privesti si nu te-ai fi inhibat ai fi vazut ca am abordat 3 stiluri diferite :fine art nudes;fine art flowers; fashion.

Narcis Virgiliu
29-10-2003, 20:48
Si ptr. ca nu mi-am terminat pledoaria si am tastat enter din greseala vreau si eu sa te-ntreb ce-nseamna 'fotografia normala' la tine tinere.....? faptul ca pui o vaza pe masa sau pozezi intr-un parc o batranica pe-o banca, asta-nseamna.....? pai tot femeie este si acea batrana chiar daca este imbracata si daca n-ai invatat pana acu' la varsta asta , atunci afla ca tot universul se-nvarte in jurul femeii chiar daca unii suntem mai misogini si nu recunoastem "femeia te ridica femeia te coboara" si cum tot aceasta femeie despre care-ti vorbesc eu este dupa parerea mea cel mai frumos lucru din univers atunci lasa-ma sa-mi exprim aceasta gandire si parere prin fotografie..... Te rog sa nu-mi raspunzi deoarece alt "reply" nu mai primesti de la mine deoarece n-am timp de pierdut, ma asteapta frumosul din univers.......

p.s. aprinde lumina data viitoare si poate ai sa descoperi frumoasa de langa tine......se numeste femeie......

DjVu
30-10-2003, 09:33
Mi se par ambele reactii exagerate.

Bogdan: daca te uitai atent prin site, ai fi descoperit destul de multe nuduri. Acest lucru putea sa te avertizeze. Nu stiu daca tendinta fotografiei moderne este nudul, dar pot sa spun ca acest subiect a fascinat si va fascina intotdeauna.

Narcis: faptul ca postezi fotografii inseamna ca te expui criticilor si parerilor altora. Nudul este o categorie sensibila si in momentul in care te decizi sa fotografiezi nuduri si mai ales sa postezi nudui trebuie sa accepti ca exista oameni care sunt socati de nuditate, partiala sau totala.

Consider ca in aces spatiu atacurile la persoana nu au ce cauta. Probabil si Bogdan s-a simtit la fel de lezat ca si tine.

icetea
30-10-2003, 09:40
ce bazaconii :))

Narcis Virgiliu
30-10-2003, 15:42
O.K. iti dau dreptate DjVu si cum de felul meu sunt pacifist si lupt ptr. bucuria si fericirea altora nu pot decat sa strig in gura mare " SA FIE PACE....!" Sper ca acum conflictul este stins ........

tano
18-12-2003, 07:50
Vremea frumoasa vine dupa o perioada mohorata.

Tano

Narcis Virgiliu
25-12-2003, 15:56
Ma bucur ca ai revenit "vreme frumoasa", cu totii stim cine esti si ne bucuram ............